Helppi ja työpalvelu

 

Punkalaitumen 4H-yhdistys on mukana Helppi-palvelussa 

4H on avannut uuden Helppi-palvelun, joka auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret.

Helppi-palvelun kautta voi tilata huhtikuusta 2022 lähtien koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun, lemmikkien hoitajiksi tai tekemään erilaisia pihatöitä. Tutustu tarkemmin ja lataa sovellus täältä: https://helppi.4h.fi/ 

4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat sovelluksen kautta työtilaukset, minkä jälkeen he käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta. Helppi-palvelun kautta voi ostaa myös paikallisten 4H-yrittäjien palveluja.  

Sovellus otetaan käyttöön tänä kesänä kahdessakymmenessä 4H-yhdistyksessä. Toimintaa laajennetaan asteittain, ja tavoitteena on ottaa palvelu käyttöön valtakunnallisesti, jolloin 4H:n työnvälitys siirtyy lähes kokonaan digitaaliseksi. Kirjautumalla Helppi-palveluun voit katsella, mitä palveluita alueellasi on tarjolla. 

 

SINULLE: APUA ARKEEN
NUORILLE: TYÖTÄ JA TYÖKOKEMUSTA
 

HINNASTO

 

Hautojen hoito

  • Kesäkaudelta: 70 eur/hauta/3 kk (sisältää alv 24%) Punkalaitumen 4H-Yhdistyksen kautta voit työllistää nuoria hautojenhoitopalveluun kesä-heinä-elo- syyskuuksi.

  • Kukkien hankinta- ja istututuspalvelu mahdollinen. Tästä sovittava erikseen.

Hukkakauran kitkentä

  • Tilaa perehdytetyt nuoret pellolle kitkemään hukkakauraa.