4H-Yritys

 

Oletko 13 vaan et yli 28-vuotias? Oma 4H-yritys antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä turvallisesti ja ohjatusti. 4H-yritys on keino tienata rahaa, mutta elinkeinosta ei ole kysymys. Yritys on harrastustoimintaa, ja etenet siinä aina omaan tahtiisi. Oma 4H-yritys on hyvä tapa selvittää, sopiiko yrittäminen sinulle.

 

Yrittäjyysseteli 4H-yrityksen perustamiseen
 

Punkalaitumen kunta ja Punkalaitumen 4H-yhdistys yhteistyössä järjestävät mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä yrittäjyystuella, joka on 100€/ nuori. Tuen saanut nuori perustaa oman 4H-yrityksen, jolla hän työllistää itsensä.

Yrittäjät osallistuvat 4H-yhdistyksen järjestämälle yrittäjäkurssille. Perustamisilmoituksen tehneelle nuorelle Punkalaitumen kunta maksaa alkurahoitukseksi 50€ ja toiminnan loputtua 50€, kun raportti yritystoiminnasta (myynti vähintään 50€ ja työaika vähintään 50h) toimitetaan 4H-yhdistykseen.

Yrittäjyysseteli myönnetään max. kymmenelle nuorelle. Yrittäjyysseteliä voi hakea vapaa-muotoisella hakemuksella 4H-yhdistyksestä. Seteli myönnetään ensisijaisesti niille, keillä ei ole muuta työpaikkaa.

 

Tiedustelut ja hakuohjeet:

punkalaidun@4h.fi tai p.040 187 2603