Anna aikaa vanhukselle

Otamme vastaan lahjoituksia kesälle 2020!

 

Pienkeräysnumero on: RA/2020/246

Pienkeräyksen järjestäjä Punkalaitumen 4H-yhdistys ry
Järjestäjän yhteystiedot Punkalaitumen 4H-yhdistys ry, Urjalantie 30 C, 31900 Punkalaidun
Ensisijainen varojen käyttötarkoitus Anna Aikaa vanhukselle -projekti, toissijainen varojen käyttötarkoitus nuorten työllistäminen
 

Projektin tarkoituksena on työllistää nuoria vanhusten seuraksi. Punkalaitumella koti-ja omaishoito, Matti ja Hilma sekä Kaisankoti ovat lupautuneet vastaanottamaan näitä nuoria työhön. Kohteita voi ilmoittaa yhdistykseemme lisää, jos on mielessä jokin muu hyvä kohde.

Yritys, yhdistys, yksityinen henkilö tms. voi ostaa kauttamme nuorten tunteja tähän palveluun. Nuoren työtunnin hinta on 20e (sisältää palkan sivukuluineen sekä koulutus-, työllistämis- ja kirjanpitokulut). 4H palkkaa nuoren työhön sekä selvittää hänelle työkohteen ja sopii aikatauluista. Työtunteja voi ostaa niin monta kuin haluaa. Mitä enemmän saadaan tunteja kasaan, sitä useampi nuori saadaan palkattua tehtävään.  

Nuoren tekemä työ voi olla mm. lehden lukua, viriketuokion pitämistä, ulkoilua, musisointia, leivontaa, valokuvien katselua, keskustelua tai muuta seuran pitoa. Nuoret koulutetaan tehtävään ennen työn aloittamista. 

Koronavirusepidemian johdosta nuoria työllistetään jo keväällä 2020. Nuoret lukevat Punkalaitumen Sanomia, uutisia tai vain juttelevat toimien puheseurana yksinäisille vanhuksille puhelimitse. 
 

Työtuntien osto tapahtuu seuraavalla tavalla: Tilillemme Punkalaitumen Osuuspankkiin laitetaan summa, joka vastaa haluttua työtuntimäärää. 

(Esimerkki: 2 tuntia aikaa vanhukselle, 40 euroa tilillemme.)
 

IBAN: FI 13 5365 0120 0553 04

Maksuun viestiksi: Anna Aikaa
 

Työtunteja ostaneet tahot sekä tunnit julkaistaan tällä sivulla. Näin pystyt seuramaan ostettuja tunteja. Jos et halua nimeäsi tai yrityksesi/yhdistyksesi yms. nimeä julkisuuteen, ole hyvä ja ota yhteyttä yhdistykseemme työtuntien oston yhteydessä. Jos haluat, että ostamasi työtunnit käytetään tiettyyn yksikköön, ilmoita myös se oston yhteydessä. Yksittäiselle henkilölle tunteja ei voi kohdentaa.

 

Tervetuloa kaikki mukaan piristämään alueemme vanhusten arkea!