Hyvää työtä -kortti

2.5.2018

 

4H Punkalaidun lanseerasi Hyvää Työtä -kortin 
 

Punkalaitumen 4H-yhdistys on ottanut käyttöön Hyvää Työtä -kortin, jolla työllistetään paikallisia nuoria. Kortin tarkoituksena on työllistää nuoria, joilla on intoa työhön ja samalla auttaa henkilöitä, joiden voimat tai aika ei riitä kaikkeen. 

Työtehtävät voivat olla esimerkiksi lastenhoitoa, kauppakassien kantamista, siivoamista, ikkunoiden pesua, kukkien kastelua, ulkoilua tai vaikkapa lukuseuraa. 

22 euron arvoisella Hyvää Työtä -kortilla saa nuoren töihin tunniksi. Kortin voi antaa ystävälle, naapurille, isovanhemmille, kenelle vain.

Kortilla voi yllättää myös täysin nimettömänä. Kun nuori tilataan työhön, 4H yhdistää tekijän ja tarvitsijan.

Kortteja saa ostaa 4H-yhdistyksen toimistosta kirjastolta ja niitä on myynnissä myös eri tapahtumissa, joissa yhdistys on mukana.

Kortin saaja ottaa yhteyttä yhdistykseen ja sopii nuoren työpalvelusta. Nuori tekee kevyen tilaussopimuksen työn tilaajan kanssa ennen työn aloittamista. Sopimus solmitaan työn tilaajan ja 4H-yhdistyksen välille. Nuori palauttaa täytetyn lomakkeen 4H-toimistoon työn suoritettuaan.

Jos haluaa tehdä hyvää mutta ei tiedä suoraan kohdetta, voi kortteja ostaa 4H:n työaikapankkiin säilytettäväksi. Henkilö, joka haluaisi itselleen apua arkeen, voi kysyä näitä kortteja työaikapankista. Kortteja myönnetään pankin tilanteen mukaan.

Kortti on voimassa puoli vuotta ostohetkestä ja mikäli käyttämättömiä kortteja uhkaa jäädä vanhenemaan, 4H jakaa niitä yhdessä muiden paikallisten toimijoiden kanssa avun tarvitsijoille. 

 

Lisätiedot, korttien tilaukset ja työtilaukset:

punkalaidun@4h.fi

040 1872603